السبت، 2 مارس 2013


وصفة السمك السنجاري - طريقة عمل السمك السنجاري - طبق السمك السنجاري


السمك السنجاري وصفة السمك السنجاري طبق السمك السنجاري اطباق السمك السنجاري وصفات السمك السنجاري طبخ السمك السنجاري طبخة السمك السنجاري


1 كيلو سمك بورى - 4 ثمرات طماطم - 3 ثمرات فلفل رومى 

3 بصلات مقطع حلقات - 2 ملعقة كبيرة ثوم مفرى - 1 ملعقة كمون 

1 ملعقة فلفل اسود - 1ملعقة شطة - 3/1 كوب عصير ليمون

3/1 كوب زيت ذرة - ورق فويل



- نقوم باحضار السمك المنظف ونقوم بعمل فتحة فى الظهر بحيث يصبح مفرود تماما.

- نجهز جميع مكونات الحشوة ونضع عليها التوابل و عصير الليمون .

- نحضرصاج و نبطنه بـ ورق الفويل ونضع السمك و عليه الحشو موزع بطريقة جيدة و ندخله الفرن لمدة 45 دقيقة وقبل

اخراجه نصب الزيت فوق الوجه ويقدم مع الارز .

0

وصفة عشاء خفيف - طريقة عمل عشاء خفيف - طبق عشاء خفيف



عشاء خفيف وصفة عشاء خفيف طبق عشاء خفيف اطباق عشاء خفيف وصفات عشاء خفيف طبخ عشاء خفيف طبخة عشاء خفيف
خس مقطع صغير

طماطم مقطع صغير

صوص عباره عن ( ملعتين زبادي + ملقتين مايونيز + رشه خل )ا

دجاج مخلي الجلد والعضم مقطع صغير



( تبلي الدجاج ب( فلفل اسود --شوي زبادي - خل شوي كاري - ملح )

سويها في طازه تيفال لوحدها

افرشي في قاع الصحن الخس

بعدين فوقهم الطماطم

وخلي اطراف الخس تظهر

وبعدين حطي فوقهم الدجاج و عليه صوص مايونيز

0

مواضيع تهمك

اقرأ المزيد من مواضيع هذا القسم »

عن الكاتب